150 човека ще мерят сили в Тракийски сървайвър - "Оцеляването"

28 Август 2019, 14:33 |

Рекорден интерес от участници от цялата страна към второто издание на уникалното състезание Thracian Survivor, организарано от Община Казанлък и Сдружение „Ай Рън“в рамките на Празници в Долината на тракийските царе 29.08 – 01.09.2019 г. Очаква се на старта да застанат до 75 отбора по двойки, които да мерят сили за първото място. Мероприятието е уникално в световен мащаб, изисквайки от съотборниците да работят в пълен синхрон, за да го завършат - те ще бъдат завързани през цялото време с петметрово въже, което ще изисква от всеки да действа екипно за постигането на успеха. Преминаване през река, лазене в тунели под земята, преминаване на дълбоки окопи, сечене на дърва, носене на тежести са само част от множеството атрактивни препятствия, които трябва да преминат участниците, тествайки силата и волята си.

Кога? - 31.08.2019, събота

Къде? - Стадион „Севтополис“,  в непосредствена близост до стената за катерене и Младежки дом, гр. Казанлък.

Кратка програма на събитието по часове:

08:00 - 09:00 - Записване на нови отбори и раздаване на стартовите пакети от вече записаните

09:30 - 09:45 - Завързване на двойките с въжета

09:50 – Кратка техническа конференция и приветствия от представители на Община Казанлък

10:00 - Старт на първите отборите (стартират по 10 отбора през 10 минути)

14:00 – Официално награждаване на победителите

 

            Всички, които искат да следят надпреварата, могат да го направят на www.race-tracking.com, където в реално време  ще има информация за временното класиране.

 

            След успешното първо издание очакваме и тази година положителен отзвук и доволни участници.

 

            Изключително сме благодарни на всички спонсори и партньори, които ни помагат! Надяваме се всички да останат доволни и най-важното - да гарантираме в максимална степен забавлението и безопасността на участниците, коментира Красимира Маркович, част от екипа на Сдружение „Ай Рън“ и една от водещите организатори на събитието.

 

Очакваме Ви на старта!

Сдружение „Ай Рън“

Община Казанлък