Антон Антонов (Горно Черковище): Работихме с обич за Черковище, да продължим заедно напред!

27 Октомври 2023, 17:30 |
Кандидатът за кмет на село Горно Черковище Антон Антонов и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ присъстваха на освещаването на Медицински център, чието откриване бе днес в село Горно Черковище. Новата придобивка е дългоочаквана от жителите на селото.
След откриването на здравното заведение горночерковци се събраха в центъра на селото, където разговаряха с кандидатите от ГЕРБ.
Кандидатът за кмет Антон Антонов и съселяните му дискутираха Програмата му за управление, която в продължение на месец той им представяше приоритет по приоритет. Хората приветстваха планираното от Антонов, който в неделя ще поиска доверието им за четвърти път.
????Ремонтни на улици, изграждане на тротоари, маркиране на пешеходни пътеки, поставяне на нови знаци и „легнали полицаи“ е само част от предвиденото за подобряване на инфраструктурата в селото. Антон Антонов обещава да облагороди и парковата зона „център“ с: нови пейки, цветни пространства, нови осветителни, енергоспестяващи тела, ремонт и освежаване на вече съществуващите детски съоръжения. Ще продължи и поддръжката и обогатяването на кът „Щастливо детство“. Ще изгради и паркинг срещу детската градина. Антонов предвижда също:
✔️Възстановяване на спортното игрище.
✔️Смяна на дограма на пощата.
✔️Подмяна на В и К и асфалтиране на ул.“Първи май“.
✔️Ремонт и укрепване мостовете на реката.
✔️Възстановяване на сградата за помени на гробищния парк.
✔️подмяна на осветителните тела от уличното осветление с енергоспестяващи.
✔️Изграждане на часовникова кула в източния край на автоспирката.
✔️Възстановяване на Драгиевата, Тодоровата, Чокчевата и Пашовата чешми.
✔️изготвяне на проект за цялостно саниране на читалището и библиотеката към него и подаване в Министерството на културата за финансиране.
✔️Проектиране на соларна инсталация за захранване на кметството и медицинския център, както и на обединената сграда, включваща пенсионерски клуб, поща, ловен дом ,спортна зала на младежите и западната част на читалището – библиотеката.
✔️Подмяна на старите контейнери с нови –тип „бобър“- почистване два пъти седмично.
✔️Постоянен контрол върху поддържане чистотата на улиците.
✔️Контрол върху изхвърлянето на отпадъци в района на реката с речното корито и гробищен парк.
✔️Поддържане на постоянен контакт с ветеринарните служби във връзка с популацията и обезпаразитяването на домашните животни и бездомните кучета.
✔️Работа с обществеността, ОУ „Св. Климент Охридски“ с. Горно Черковище и Детска градина „Буратино“ – филиал с. Горно Черковище за подобряване на екологичното възпитание и култура на населението за опазване на околната среда.
????Младите хора също имат място в Програмата за управление на кандидата за кмет на с. Горно Черковище Антон Антонов . За тях той е предвидил:
✔️Създаване на нови зони за спорт в района на реката, до липите – обособяване на уреди –висилки, успоредки и др.
✔️Създаване на младежки център за клубни интереси към Народно Читалище „Отец Паисий-1905“ с. Горно Черковище.
✔️Изграждане на стена на доброволчеството и добротворчеството.
✔️Учредяване на национален конкурс „Щастливо детство“ за най – добра рисунка или есе на същата тематика.
✔️Създаване на звено „млад огнеборец“ още от училище, но и за младежи, които да се включват активно при гасенето на пожари на терен.
За Антон Антонов за кмет на село Горно Черковище, за Галина Стоянова за кмет на Община Казанлък и за общинските съветници от ГЕРБ гласувайте с №7️⃣ в бюлетините.
Купуването и продаването на гласове е престъпление.