ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, КАЗАНЛЪК!

05 Юни 2020, 08:00 |

УВАЖАЕМИ КАЗАНЛЪЧАНИ,

СКЪПИ СЪГРАЖДАНИ,

На всички ни се налага понякога да застанем лице в лице с трудностите на живота. В повечето случаи, посрещайки истинските предизвикателства, ние имаме избор - да дадем възможност на ситуацията да ни съкруши или да продължим напред. В условията на пандемия аз избрах да вярвам, че всеки нов ден крие нови възможности и красота.

За прекрасния ни град Фестивалът на розата е най-специалното събитие от културния календар. Тази година той ще се проведе по различен начин, съобразен с обстановката в страната и света, но се надявам той да внесе в домовете ни вярата, че всичко ще бъде наред, а в сърцата ни - радост и надежда.

По този повод приемете най-сърдечните ми поздрави и пожелания по случай празника на Казанлък! Приканвам Ви от 5 до 7 юни да поставим на балконите, прозорците или фасадите на домовете ни флага на Казанлък! Нека по този начин покажем, че символът на града ни и Празникът на розата са скъпи за всеки от нас! Нека украсим Казанлък и създадем празнична атмосфера по един по-различен начин! Да покажем, че в тези дни сме заедно, обединени и силни!

Останете здрави!
Надявам се скоро всички отново да можем да празнуваме заедно!