Екипът на администрацията работи като едно цяло в полза на гражданите

12 Октомври 2018, 16:19 |

За това изказа благодарности към своя екип Кметът Галина Стоянова в Деня на българската община на отбелязването на празника в обновената зала на кино „Лекс“ в сградата на Общината. „Община Казанлък е институция с повече от 100–годишна история, а днешният екип на администрацията е изграден от перспективни, млади и устойчиви кадри, на които с председателя на Общинския съвет разчитаме изцяло.“, каза кметът на община Казанлък Галина Стоянова в приветствието си към общинските служители. Тя обърна внимание на това, че в продължение на вече 7 години екипът на администрацията работи като едно цяло в полза на гражданите на общината и подчерта бързината, акуратността и уважението в изпълнение на задълженията, с които се отличава общинската администрация на Казанлък: „Задачите, които си поставяме и ни поставят гражданите и обществото, ще стават повече и мога да кажа, че няма да става по–леко, но съм убедена, че вие натрупахте толкова много административен опит, че ще ги решавате в движение, както и досега.“, посочи Галина Стоянова. „Благодаря, че се научихте да посрещате деня с усмивка! Благодаря, че мога да разчитам на всеки един от вас!“.

8 жители на Казанлък бяха поздравени с Почетни грамоти от градоначалника на Казанлък за проявената инициативност и ярка гражданска позиция в разхубавяването на града и опазването на общинската собственост.

14 служители на Община Казанлък бяха отличени за своя всеотдаен и компетентен труд в различни области, с което са допринесли за по-доброто бъдеще на жителите на Казанлък. Наградите на Общинските служители бяха връчени от подгласничката на Царица Роза 2018 Бианка Нягалова.

Началник „Кабинет“ на Кмета Сребра Касева поздрави своите колеги за празника: „Празник на всички нас, които отговорно работим за гражданите, развитието и просперитета на нашия град!“. Тя благодари на всички, които оценяват работата на администрацията, но и на тези които намират нейните недостатъци, „защото тяхната критика ни помага да постигаме все по-добри резултати“.

Сребра Касева обяви победителите в летния  фотоконкурс „Снимай лятото в Казанлък“ и връчи наградите на победителите: първа награда за Миглена Запрянова и снимката с малкото момиченце на централния площад, втора награда - Антония Генчева със снимка на площад „Севтополис“ и трета награда Александър Колев със снимка на храм-паметника „Рождество Христово“ в град Шипка. За популяризирането на културния и обществен живот в Града на розите специални благодарности от Община Казанлък получиха д-р Христо Христов и Бальо Динев.

Традиционната среща на Кмета Галина Стоянова с подрастващи в празничния ден „Бъдещето – Казанлък“ тази година за първи път премина под мотото „Питай Кмета!“. В зала 6 на Общината зрелостници от казанлъшки училища споделиха своите виждания за живота в Казанлък с Кмета и изслушаха нейната визия за бъдещето на града. Общите интереси се разпростряха от желанието за повече спортни площадки и велоалеи, през различни благотворителни каузи до две нови идеи – пълна подкрепа от Кмета Галина Стоянова за социална иновация с индивидуална доставка на лекарства по селата и срещи на 11-токласниците с изявени професионалисти, за да направят по-уверен избор за своето бъдеще.

 

Пресцентър на община Казанлък