ИНФОРМАЦИОННА БРОШУРА С АКТУАЛНИТЕ РАЗПИСАНИЯ НА ГРАДСКИТЕ ЛИНИИ В КАЗАНЛЪК

26 Октомври 2021, 10:00 |

Във връзка с разширяването на вътрешноградските линии на новия електробусен транспорт в Казанлък и актуализацията на маршрутните разписания, обръщаме внимание на жителите и гостите на града, че от месец септември се изпълнява нова градска линия под № 2.         Тя улеснява свързаността на северните квартали на града с южната Индустриална зона /“Арсенал“ АД/.

За удобство на пътуващите са изработени информационни брошури с разписанието на всяка линия, които ще се разпространяват в електробусите и на абонаментните каси за карти, намиращи се на ул.“Славянска“№10 /срещу Кооперативен пазар/, бул.“Александър Батенберг“№3 срещу банка „ДСК“ и на бул.“23 Пехотен Шипченски полк“, пред бл.31 /пазар „Абаята“/.

Припомняме Ви, че през месец май бяха въведени нови, по-ниски цени на абонаментните карти. За пенсионери до и над 75г. и за ученици вече се предлагат карти с определен брой пътувания за всички линии.

Актуална информация за всичко, свързано с градския транспорт - разписанията, спирките и линиите може да се намери и на електронния информационен сайт https://transport.kazanlak.bg/!

 

„БАЛКАНИНВЕСТ” ЕООД