Информационна кампания за финансовите инструменти по ОПРР

11 Октомври 2018, |

На 11-ти октомври 2018г., четвъртък, от 13,30ч. в Залата на Културно-информационния център на ул.“Искра“№4 Казанлък ще бъде домакин на информационна кампания, посветена на представяне на финансовите инструменти в ключови направления чрез Оперативна програма „Региони в растеж“  2014 – 2020. Кампанията ще открие заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството и ръководител на Управляващия орган на европейската програма ОПРР Деница Николова. В срещата ще вземат участие експерти от Министерството на културата и Министерството на туризма, представители на „Фонд мениджър на финансовите инструменти в България“ и др.

Срещата е открита за всички заинтересовани страни, граждани и медии и  цели популяризиране на инвестициите в туризма и градската среда, предоставяни чрез финансови инструменти по програмата в рамките на специални информационни дни в редица градове на страната.

Час преди началото на информационната кампания, в 12,30ч. заместник- министър Деница Николова ще присъства на официалното откриване на изцяло ремонтираната по ОПРР - проект „Обновяване на образователна инфраструктура в Община Казанлък“ Детска градина №11 „Слънце“ в ж.к.“Изток“ в град Казанлък.

Пресцентър на община Казанлък