Кандидат-кметовете от ГЕРБ-Казанлък – с конкретни и реално изпълними приоритети

14 Октомври 2023, 09:00 |

В Деня на българската община и местното самоуправление ГЕРБ представи кандидатите си за кметове на населените места в община Казанлък. Всички те имат Програма за управление в мандат 2023 – 2027 г., разработени изцяло за нуждите на населеното място и съобразени с желанията на местните жители. Всяка Програма е изработена на база конкретни и реално изпълними приоритети. Сред кандидатите за кметове на населените места в казанлъшко има такива, припознавани от местните жители като добри стопани вече три мандата. 

Ето кои са и кандидатите за кметове от ГЕРБ в община Казанлък: 

Галина Георгиева Стоянова – кандидат за кмет на Община Казанлък и водач на листата за общински съветници

Името й знае всеки гражданин на община Казанлък, телефонът й също. Споделя, че 12 години той никога не е звънял за кураж, а за проблеми, които решава днес и сега, защото хората често са сами и безсилни да се справят с тях!

Вървейки рамо до рамо с нея по улиците  и строежите, ще я видите в ролята на мъж, всяващ респект, в парковете - като баба на внучката си, в магазините - като съпруга, ще чуете: „Галина Стоянова. Тя ли е?“

Обръщат се или я поздравяват окуражително: „С вас сме! Не слушайте обидите! Гледайте напред!“

И тя гледа напред! А хоризонтът на КАЗАНЛЪК е далеч и тя С ОБИЧ го следва!

 

Петър Дончев Петров – кандидат за кмет на село Бузовград

Образование: средно специално, програмист на машини с ЦПУ.

Работил 23г. в системата на МО. Семеен, с две деца.

Теодора Цетанова Рабошева – кандидат за кмет на село Г. Изворово

На 33 години, кандидат за кмет на село Горно Изворово за втори мандат. Средно образование - специалност „Психология”. Работила 5 години като главен специалист в Кметство - Горно Изворово.

Дончо Василев Гунев – кандидат за кмет на село Дунавци

Образование: Средно-специално със специалност „Технология на машиностроенето”, квалификация – „Ръководител движение в ЖП-транспорта”. С 39-годишен опит в съответната сфера. Семеен, с 1 дете.

Пламен Георгиев Георгиев  – кандидат за кмет на град Крън

 Кмет на град Крън в периода 2019г. - 2023 г. Образование висше: бакалавър, със специалност: „Макроикономика“ от ПУ "Паисий Хилендарски" - гр. Пловдив. Изучава „Политическо управление и публични политика” в НБУ - гр. София - магистратура. Семеен. Владее английски и немски езици.

Стойно Коев Стойнов - кандидат за кмет на село Кънчево

Кандидат за кмет на село Кънчево втори мандат. Образование висше, специалност „юрист”- борба с криминалната престъпност и опазване на обществения ред. Семеен, с един син. Работил в системата на МВР на изпълнителски и ръководни длъжности, като последната е Началник РУ - МВР – гр. Казанлък.

Антон Дечков Антонов - кандидат за кмет на село Г. Черковище

Кандидат за кмет на село Горно Черковище за четвърти мандат. Образование: висше – магистър  по биология със специализация „Екология”. Кмет на село Горно Черковище от 2011 г. до настоящия момент. 

Дамян Цветанов Цанев - кандидат за кмет на село Овощник

На 37 години, кандидат за кмет на с. Овощник. Образование: Средно -специално със специалности  „Ресторантьорство и Мениджмънт в хотелиерството“. С над 10-годишен управленски опит в същата сфера. 

Семеен, с две деца.

Венцислав Апостолов Колев - кандидат за кмет на село Розово

Кмет на село Розово в мандат 2019-2023 г. Образование: Висше - бакалавър, инженер със специалност „Компютърни системи и технологии“. 

Семеен, с едно дете.

Василка Атанасова Манова - кандидат за кмет на село Ръжена

Кандидат за кмет на село Ръжена. Образование: Средно-специално със специалност: „Техник-технолог“, квалификация: „Оператор на химико технологични процеси“. Семейна, с две деца.

Илиян Йорданов Илиев - кандидат за кмет на село Средногорово

Кандидат за кмет на село Средногорово за трети мандат. Образование висше-магистър със специалност „Инженер по ДВГ“. Семеен, с един син. 

Владее немски и руски езици.

Мима Василева Колева – кандидат за кмет на с. Хаджидимитрово

Образование: средно специално "Експлоатация на автомобилния транспорт", квалификация "Икономист - техник". Служител в Община Казанлък. 

Семейна, с две деца.

Нивелин Койчев Неделчев - кандидат за кмет на село Черганово

Кандидат за кмет на село Черганово за трети мандат. Образование: висше, магистър, със специалност: „Инженер компютърни технологии в машиностроенето“. Семеен, с едно дете.

Василка Панайотова Панайотова кандидат за кмет на гр. Шипка

Кандидат за кмет на гр. Шипка за трети мандат. Образование: магистърска степен по икономика. Омъжена, с две деца.

Пламен Весков Вълев - кандидат за кмет на село Ясеново

Кандидат за кмет на с. Ясеново за трети мандат. Образование: средно специално, със специалност „Електротехник“. Следва висше образование по специалността: „Агроном етерично маслени култури“ в Тракийски университет – Стара Загора. Владее гръцки език. Семеен, с две деца.

Зина Златкова Трифонова - кандидат за кмет на село Копринка

Образование висше Магистър по "Финанси". Служител в Община Казанлък. Семейна, с две деца.

Петко Стефанов Петков - кандидат за кмет на село Шейново 

Образование средно-специално, квалификация Автотранспорт, с над 30 години стаж по специалността. Служител в „Балканинвест” ЕООД – гр. Казанлък. Семеен, с едно дете.

 

За кандидатите за кметове на ГЕРБ  можете да гласувате с бюлетина №7. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление.