Кметът Галина Стоянова приветства първото издание „На баница“ за 2018г.

01 Февруари 2018, 20:17 |

Първото издание за 2018г. на поредицата срещи „На баница с именити казанлъчани и приятели на Казанлък“ се състоя тази вечер Информационния център на ул.“Искра“№4 в Казанлък. Навръх Трифоновден авторът и водещ на „На баница...“ казанлъшката актриса Гълъбина Михайлова представи своя първи гост - инж. Борис Кърчев, депутат в 44-то Народно събрание, председател на фондация „Чудомир“.

Заедно с кмета на Общината Галина Стоянова срещата с казанлъшкия народен представител събра областният управител Гергана Микова, с когото ги свързва топло професионално приятелство през годините, представители на общинското ръководство, общински съветници, бивши депутати от Казанлък, любознателни граждани на Града на розите.

Роден в Стара Загора, Борис Кърчев разказа за развитието на частния му бизнес с кабелна телевизия и срещата с Казанлък, която се оказва съдбоносна, защото тук среща спътницата си в живота и създава семейството си тук.

С много смях и споделени емоции „Баницата“ оживиха и изпълненията на популярната певица от 80-те Росица Ганева.

Гостите на първото издание на „Баницата“  видяха различното, човешко лице на Борис Кърчев, извън характерните за него официални костюм, риза и врътовръзка. За работата си като народен представител той сподели: „Един пост, който приемам с желание. Нашата работа е да помагаме на кмета и да работим за развитието на региона.“

Кметът на Казанлък Галина Стоянова благодари, че е приел предизвикателството да стане част от обществената работа и за избора „Казанлък да е неговият път, неговата спирка!“ Тя изрази увереност, че Борис Кърчев тепърва ще помага на Казанлък.  

Домакинът на вечерта пожела на своя първи специален гост за 2018г. „Да бъде инстински депутат!“.

Пресцентър на Община Казанлък