Лакомства и подаръци за рождениците от Центъра за лица с увреждания!

01 Октомври 2019, 16:31 |

По повод петия си рожден ден и Международния ден на възрастните хора Дневен център за пълнолетни лица с увреждания организира на 1 октомври изложба.Младежите и децата и от другия Дневен център, който е за деца с увреждания, изненадаха гостите на празника с авторска експозиция, създадена с много въображение и майсторство чрез различни техники при изработката на невероятни картини, пана и други – торцване, тъкане, смесени техники рисуване и апликация, рисуване върху стъкло, акварел, изкъсвани, природни материали и други.

Посетителите на художествената изложба имаха възможността да отнесат със себе си част от изработеното чрез покупки, под формата на благотворителен базар.

За всички участници в празника за 5-я рожден ден на Дневния център за пълнолетни лице с увреждания Община Казанлък осигури сладки изкушения и материали за предстоящата работа в различните работилници.

Заместник-кметът на община Казанлък Лилия Цонкова поднесе благопожелания на всички потребители и служители на Дневните центрове: „Бъдете здрави!“, пожела тя на всички, а към педагозите добави: „Бъдете и все така всеотдайни в работата, за която сте призвани!“.

 

Пресцентър на община Казанлък