МГЕРБ подариха 7 коледни дръвчета в подкрепа на АГ отделението на МБАЛ в Казанлък

23 Декември 2019, 12:00 |
В навечерието на най-големия Християнски празник Рождество Христово, МГЕРБ - Казанлък посадиха 7 коледни дръвчета, а преминаващите родители и техните деца се включиха в тяхното украсяване. Самата украса е закупена от младежите от благотворителния базар свързан с кампанията "Дай живот в Казанлък - да подкрепим родилно отделение".

Каузата в подпомагане на АГ отделението в МБАЛ "Д-р Христо Стамболски" е на Сдружението "Бъдеще за децата" и на Община Казанлък. С тази кауза се събират средства за закупуването на второ модерно родилно легло и гинекологичен стол, както и подмяна на бебешките легла в отделението, за постелъчно бельо и други консумативи за нуждите на новородените и майките. На благотворителния пазар бяха поставени за продажба играчки, картички, сувенири - коледни радости изработени от детски градини, училища и лица в неравностойно положение.

Всички Коледни дръвчета бяха окичени и с брошурата на кампания "Дай живот в Казанлък - да подкрепим родилно отделение".За тези, които искат да се включат в кампанията могат да дарят директно на банковата сметка:

Банка ДСК
IBAN BG82STSA93000013794439
BIC STSABGSF
СНЦ „Бъдеще за децата“
основание: за родилно отделение