Нова, красива площадка за спорт и отдих на “Тюлбето“

02 Декември 2016, 16:11 |

Новата придобивка за казанлъчани е разположена на билото на парка, с панорамен изглед на север и на запад към казанлъшката долина. Красивата гледка от площадката дава романтичното й име - „Красив залез“. Така се казва и проектът, с чието изпълнение Община Казанлък направи почивния кът, финансиран в рамките на кампания „За чиста околна среда - 2016“, с 10 000 лв. от Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда към Министерството на околната среда и водите

Оборудването на новата площадка предоставя разнообразни възможности за разтоварване – маси за тенис, шах и табла, пейки, барбекю, беседка, перголи, маси за хранене и почивка. Локацията на площадката, уредите за отдих и околната природа ще превърнат „Красив залез“ в едно от предпочитаните места за свободното време на казанлъчани от различни възрасти.

Пожелаваме на жителите и гостите на град Казанлък да се радват на красивата придобивка с грижата на добри стопани и да се наслаждават дълги години на красотата на залеза от билото на „Тюлбето“!

 

Пресцентър на община Казанлък