Новият пътеводител за Фестивал на розата 2017 вече е в ръцете на първите гости на празниците

20 Май 2017, 14:39 |

Община Казанлък подари първите екземпляри на луксозния туристически пътеводител за „Фестивал на розата“ – 2017 на посетителите на първия розобер днес в село Черганово.

За първи път хилядите гости на Фестивал на розата 2017 ще имат възможност да разгледат две карти – на града, културните институти и важни обекти в сферата на услугите и специална карта с Долината на тракийските царе, ориентири за туристически маршрути към забележителните тракийски могили в региона.

В точно 60 страници между двете луксозни корици книжката дава богато илюстрована информация за културно-историческите забележителности в Казанлък, места за отдих и хапване, рекламира различни розови продукти и насочва интереса към богатото наследство в Долината на розите и на тракийските царе.

Благодарение на отзивчивите спонсори от местния бизнес, туристическият пътеводител ще се разпространява отново безплатно за гостите на града и казанлъчани и ще бъде достъпен на всички събития от празничната програма, както и в Информационния център на ул.“Искра“№4.

Пресцентър на община Казанлък