Обновени съоръжения с доброволния труд на МГЕРБ за празника на село Горно Изворово

19 Октомври 2017, 22:00 |

Кметът на село Горно Изворово Надежда Пенчева благодари на МГЕРБ за оказаната помощ при реновирането на старите съоръжения за деца в централния парк. Те бяха боядисани в навечерието на храмовия празник на Горно Изворово посветен на Свети Димитър, който се отбелязва на 26-ти октомври. Освен в него, младежите заедно с кмета, боядисаха и поставените съоръжения за деца в парка на "Мезарлък дере". За МГЕРБ - Казанлък това е част от поредицата инициативи в района на Казанлък. Преди 2 години, също за празника на Горно Изворово, младежите и жените от ПП ГЕРБ се включиха с реновиването на парка в местността "Мезарлък дере", а гостите му и днес се радват на поставеното тогава барбекю.

По Инвестиционната програма на Община Казанлък, бяха закупени и монтирани нови детски съоръжения в централния парк, с което той стана още по-богат и разнообразен.   

През 2017 година, храмът в Горно Изворово чества 102 години от неговото изграждане. За съботния ден - 21 октомври, служба в него ще отслужи Старозагорският Митрополит Киприан, след което ще бъде официално открит и детският парк.