ОБРЪЩЕНИЕ НА КМЕТА НА ОБЩИНА КАЗАНЛЪК КЪМ ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТНИЦИ НА СЕСИЯТА ОТ 29.10.2020Г.

29 Октомври 2020, 10:36 |

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ,
УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ,
УВАЖАЕМА ГОСПОЖО ОБЩЕСТВЕН ПОСРЕДНИК,

Точно преди една година имаше местни избори, тогава стана категорично ясно -  мнозинството от казанлъчани избра своя кмет. Това са хората, които работят, учат и нямат време за демагогия.

Ръководителят на групата съветници на БСП в Казанлък си позволи да илюстрира резултатите от вота на гражданите така: „Галина Стоянова не е кмет на ГЕРБ, а на ДПС и Ибушев“.

Крайно време е да се разбере от съветниците на БСП, че колкото и инфантилни колажи да правите на този кмет в медиите на БСП Казанлък, толкова повече отвращавате тези хора, които не са загубили памет от преди година, между които има и членове и симпатизанти на БСП.

Подадох Ви ръка, встъпвайки с клетвата си пред Общинския съвет, показвам го отчетливо и с отношението си към групата съветници на БСП, подкрепяйки инициативите Ви за мерките  COVID-19, мерките за новородените, по - социалния бюджет 2020.
Разбира се, че не “можем да  си стиснем ръцете, ако стоите със свити юмруци“.

С тази черна и пошла кампания, която водите срещу кмета на Казанлък, чрез партийната си медия вече 8 години, Вие я водите срещу гражданите, които избраха своя кмет, и карате хората, които са Ви симпатизирали, да се чувстват омерзени и да се срамуват от Вас, от непрекъснатите неистини, манипулации и безсилни опити да изкарате бялото - черно.

Да, съгласна съм, че имате такива указания от „ медийните Ви експерти“.

Но всички Вие в тази група мисля, че сте разумни и зрели хора и искате да останете в историята на Казанлък чрез делата и думите си. Ако преброите обидните думи в изказванията на ръководителя на групата съветници на БСП, ще видите, че трудно ще се състави едно окуражително изречение, което да чуят гражданите на Казанлък, вкл. и Вашите избиратели.

Къде ги водите с личния си пример - към озлобление, омраза и разединение?!

Това не е пътят на кмета на община Казанлък - моят път е всеки ден да приобщавам поне един човек към целите на Казанлък, да го направя част от общата ни битка за по - добър Казанлък, част от общата ни обич към мястото, в което живеем.

УВАЖАЕМИ СЪВЕТНИЦИ НА БСП,

АЗ СЪМ КМЕТ НА ВСИЧКИ КАЗАНЛЪЧАНИ И КАТО ТАКЪВ ЩЕ ДАМ ВСИЧКО ОТ СЕБЕ СИ ЗА ТЯХ!

29.10.2020 г.

ГАЛИНА СТОЯНОВА – КМЕТ НА ОБЩИНА КАЗАНЛЪК