Пламен Георгиев: Всичко, което направихме за Крън, е пред вас и се вижда

02 Ноември 2023, 14:40 |

В неделя (05.11.) кандидатът за кмет на гр. Крън Пламен Георгиев ще се яви на балотаж. На първия тур на изборите той получи 405 гласа, което е 31,97% от гласовете на избирателите. „От всеки един от вас, крънчани, зависи дали градът ни ще продължи да с развива. Аз зная, че може, но в неделя трябва да го покажем”, призова Пламен Георгиев, който подчерта, че направеното за Крън е видно.  

Той е кандидат за кмет втори мандат и през следващите четири години е изготвил амбициозна, но и реално изпълнима Програма за управление, която включва: 

- Изготвяне на проект и строеж на следващите етапи за канализация в град Крън.

- Кръгово кръстовище на републиканския път I5 - Крън - Хаджимитрово, Казанлък-Шипка.

- Цялостно асфалтиране на повече улици и моменталното поставяне на изкуственни неравности(легнал полицай) по тях, както и по такива вече асфалтирани.

- Проектиране и строителни дейности на нови тротоари в населеното място.

- Подмяна на старата етернитова водопроводната мрежа в Крън съвместно с ВиК.

- Разширяване на системата за видеонаблюдение с интелигентен софтуер за записване на номера на МПС на всички входно - изходни артерии в Крън.

- Нови спирки

- Проектиране и строеж на пазар за плодове, зеленчуци и други стоки

- Паметник на загиналите през войните крънчани на централния площад.

- Преустройство на сградата на стола за хранене ОУ " Климент Охридски" в многофункционална сграда за спорт и игри, пенсионерски клуб и младежки дом!

- Специализирани камери с превенция за появи на нерегламентирани сметища.

- Обновяване на детските площадки.

- Саниране на детската градина в Крън за осигуряване на по-добра топлина за децата.

Затова в неделя на балотажа – 05.11., подкрепете Пламен Георгиев за кмет на гр. Крън с № 7 в бюлетината. 

Гласувайте и за кмет на Община Казанлък в лицето на Галина Стоянова, която също в неделния ден ще се яви на втори тур. Подкрепете я с № 7 в бюлетината. 

„В Програмата ми за следващия мандат, освен асфалтиране на повече улици, залагам и навременното поставяне на изкуственни неравности по тях, както и на такива НОВИ по предложения с подписка на жителите на Крън. Важно е да отбележим, че поставянето на изкуствените неравности изисква одобрение от Комисия в община Казанлък, изготвяне на на проект и съгласуване с КАТ! Първо трябва да ги узаконим и после да ги поставим.Трудно е, изисква повече време, но не е невъзможно! Имаме опита, трябва ни отново Вашето доверие”, казва Пламен Георгиев – кандидат за кмет на гр. Крън. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!