Пламен Вълев: Предвиждам цялостен ремонт на Здравната служба в с. Ясеново

14 Октомври 2023, 07:30 |
Цялостно вътрешно реновиране на Здравната служба в село Ясеново е предвидил да направи кметът на селото и кандидат за трети мандат от ГЕРБ Пламен Вълев, ако бъде избран отново начело на населеното място. Добрата новина ясеновци научиха лично от него по време на отчета му за свършеното до тук.
В Програмата си за следващия четиригодишен период Пламен Вълев е заложил основно на ремонтните дейности в селото, като: подмяна на водопровод и асфалтиране на ул. „Плиска“, продължаване асфалтирането на ул. Зора“, както и частично такова по ул. „Ген. Скобелев“; подмяна на водопровод на всяка улица преди асфалтиране (съвместно с ВИК); поставяне на водоотоци на ул."Лешница"и ул."Плиска"; ремонтни дейности на покривната конструкция на Кметството и местното читалище.
”И за да стане по-приветливо и по-цветно селото ни, съм планирал в тревното пространство в района на детската градина да поставя цветен надпис с името на Ясеново. Ще оборудвам и мини футболно игрище. Ще освежа и спирките, като централната ще подменя с нова“, заяви на срещата си с ясеновци кандидатът за кмет Пламен Вълев. Той съобщи още, че предвижда:
Изграждане на младежки кът с фонтан в централата част на селото, северно от Кметството.
Поставяне ни изкуствена неравности (легнал полицай) в началото на селото, източния край и центъра за предотвратяване на високата скорост.
Поставяне на камери на входовете на селото
Завършване на ремонта на пътя от четвъртокласната пътна мрежа Ясеново-Шейново.
Създаване и изготвяне на проект за подмяна на водопровода на селото и кандидатстване по ПУДООС и МРРБ за финансиране.
№7
Купуването и продаването на гласове е престъпление!