ПОЗДРАВ ОТ КМЕТА ГАЛИНА СТОЯНОВА ЗА РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО

25 Декември 2020, 08:00 |

Уважаеми казанлъчани,

Посрещаме най-светлите християнски празници, изпълнени с много вяра, надежда и любов. Изминаваща вече 2020 година за всеки от нас, разбираемо, е била различна - с хубави, но вероятно и с тъжни моменти, със сбъднати, но и несбъднати очаквания... Това, което ни обединява обаче, е надеждата за по-добрите идни дни.

Тези празници неминуемо ще са по-различни от всякога. Във време на космополитност, дигитализация и същевременно забързано ежедневие, се наложи да спазваме социална дистанция, да останем за дълго у дома си... Времената, в които живеем в момента, ни поставиха пред изпитанието да запазим не само човешкото у себе си, но и човешкия род в глобален мащаб.

Именно вярата в по-доброто утре ни дава най-ценното в момента - надеждата. Надеждата, че и това ще мине и ще дойдат по-добри времена. Вярвам, че любовта помежду ни и грижата ни един за друг могат да бъдат движещата сила, с която по-лесно да устоим на житейските предизвикателства.

За коледните и новогодишни празници пожелавам на Вас и Вашите семейства, близки и приятели да сте здрави! Нека Новата 2021 година за всички Ви да бъде добра, щастлива и благодатна! Бъдете силни пред изпитанията и не губете вяра в себе си, че можете да се справите с всяко предизвикателство!

Нека е мирна и светла Новата 2021 година за всички ни!

ГАЛИНА СТОЯНОВА

Кмет на Община Казанлък