Поздрави от Кмета за рождениците от „Червените воини“

22 Юни 2019, 16:07 |

Кметът на община Казанлък поздрави днес фен клуба на ЦСКА в града за 20-годишния юбилей. На празника на малък стадион „Севтополис“ Галина Стоянова се обърна към участниците в детския футболен турнир, възпитаници, треньори, родители и гости: „Много съм радостна да поздправя фен клуб „Червените воини“, които направиха прекрасна организация за празника си!“, каза тя. „Това, което правят е добро за децата, за Казанлък и за самия клуб. Аз съм изключително спокойна, че „Червените воини“ в Казанлък са осъзнати млади хора, които заедно със семействата си, с децата си, някои, разбира се, и с внуците си са тук, на стадиона, но и в града. Ние през цялата година работим заедно по много смислени каузи, една, от които се осъществява в момента.“, изказа благодарности Кметът на Казанлък за доброто партньорство с червените футболни фенове и пожела: „Още 100 по 200 на ЦСКА! И да ги наследят малките, които днес пълзяха на стадиона!“.

За съдействието и огромната помощ от Кмета и Община Казанлък председателят на клуба Велимир Иванов връчи на Галина Стоянова благодарствена грамота и плакет на „Червените воини“.

Най-големите ръкопляскания бяха за техния силен спортен дух на малките футболисти! На първо място купата на победителите отново грабнаха възпитаниците на Антим Паральов от ФК“Розова долина“, но всичките 90 участници бяха поздравени за отличното представяне с медали и много подаръци, с индивидуални и отборни награди. В надпреварата на терена заедно с казанлъшките момчета ФК“Розова долина“ и ДФК „Филипов“ премериха сили и приятелите им от ФК „Олимпия спорт“  Стара Загора, ФК „Хасково“ Хасково, ФК „Металик“ Сопот и ФК „Лидер“ Пловдив.

Празникът на почитателите на ЦСКА в Казанлък ще продължи с поредица от събития за малки и големи през целия ден.

Честити 20 години, „Червени воини“! Още 100 по 200!

 

Пресцентър на община Казанлък