Поздравителен адрес от Кмета Галина Стоянова за празника на “Арсенал“

29 Септември 2017, 11:19 |

ДО

Г-Н НИКОЛАЙ ИБУШЕВ,

ГЕНЕРАЛЕН ДИРЕКТОР

НА „АРСЕНАЛ“АД

  

                                   УВАЖАЕМИ Г-Н ИБУШЕВ,

                                   СКЪПИ АРСЕНАЛЦИ,

  

                 Като кмет на община Казанлък за мен е повод за голяма радост да Ви поздравя със 139-та годишнина на едно от водещите предприятия в икономиката на България!

               Забележителните 93 години от историята на „Арсенал“ и 139 години от създаването му са неразривно свързани с Казанлък и неговите жители, преплетени в стотици съдби на поколения, отдали труда си в цеховете на фирмата – лидер у нас.

               Празникът тази година ще бъде запомнен и с още една добра новина, която съм щастлива да споделя с Вас. След много сплотени усилия на Община Казанлък и местния бизнес, вече имам възможността да Ви поканя да станете част от новия Технически колеж на Казанлък към Технически университет – София.

               Позволете ми да изразя своята надежда, че кадрите, обучени в новото учебно заведение в нашия град ще допринасят за икономическите успехи на бизнеса в региона, включително и на „Арсенал“АД. Защото вярвам, че за развитието на успешния бизнес инвестициите в материалната база са толкова важни, колкото и инвестициите в човешкия ресурс.

               Знаещите и можещите хора са бъдещето не само на Вашето предприятие, а на всички нас, жителите на Казанлък, за да живеем в още по-красива и благословена Долина.

               Използвам възможността да изразя увереност, че успешното партньорство между Община Казанлък и „Арсенал“АД ще намери своето развитие в нови, по-сериозни измерения по пътя на знанието, професионализма и компетентността  за Доброто на Казанлък и неговите хора!

               Пожелавам на всички Арсеналци да носят с чест и гордост името на марката, да бъдат здрави и успели казанлъчани!

  

Честит празник!

 

 

Галина Стоянова

Кмет на община Казанлък