Празник на „Женското начало“ в Казанлък

08 Март 2018, 19:03 |

Традиционната изложба "Женското начало" под патронажа на Кмета Галина Стоянова отвори врати тази вечер, навръх 8-ми март в Културно-информационния център на ул.“Искра“№4 в Казанлък.

Талантливите дами на Казанлък бяха поздравени от председателя на Общински съвет – Казанлък Николай Златанов, който им пожела 8-ми март да се превърне за тях в ежедневие.

„Женското начало“ 2018 приветства отбелязването на Международния ден на жената с представянето на  близо 40 творби на 20 талантливи дами от Града на розите - бижута, картини, плъст, батика, стъклопис...

Участниците и гостите на откриването на женската експозиция бяха поздравени и с изпълнения на танцьори от "Киара Н" с ръководител Антония Каярова и Общински детски комплекс "Свети Иван Рилски" - Казанлък с ръководител Ганка Добрева.

Организаторът Община Казанлък  каниказанлъчани и техните гости да разгледат изкуството „от извора“ на „Женското начало“  и благодари на надарените казанлъчанки за споделеното изкуство! На жените – творци на Казанлък желаем неприсъхващо вдъхновение и нови красиви мигове, които да пресътворят!

 

Пресцентър на община Казанлък