Програмата на Пламен Георгиев за развитието на Крън – очаквана и желана от местните

08 Октомври 2023, 20:00 |

Пламен Георгиев – кандидатът от ГЕРБ за кмет на гр. Крън, отново се вслуша в гласа на по-възрастните в лицето на пенсионерите от местния клуб. Той, заедно с кандидат-кмета на Община Казанлък Галина Стоянова и кандидатите за общински съветници: Радиана Стефанова, Андриян Качанов, д-р Мехмед Мехмедов и Дечо Крачев, се срещнаха с тях и заедно обсъдиха възможностите за по-доброто бъдеще на града. 

Пламен Георгиев представи визията си за развитие на Крън в следващите четири години, като подчерта, че Програмата му надгражда постигнатото от него и екипа му до сега. Той изслуша и мнението на крънчани по различни въпроси, като стана ясно, че Програмата му препокрива техните очаквания за града.  

В Платформата си за периода 2023-2027 г. кандидат-кметът предвижда: 

Изготвяне на проект и строеж на следващите етапи за канализация в град Крън.

Кръгово кръстовище на републиканския път I5 – Крън – Хаджимитрово, Казанлък-Шипка.

Цялостно асфалтиране на повече улици и всоевременното поставяне на изкуственни неравности (легнал полицай) по тях, както и по такива вече асфалтирани.

Проектиране и строителни дейности на нови тротоари в населеното място.

Подмяна на старата етернитова водопроводната мрежа в Крън, съвместно с ВиК.

Разширяване на системата за видеонаблюдение с интелигентен софтуер за записване на номера на МПС на всички входно – изходни артерии в гр. Крън.

Нови спирки

Проектиране и строеж на пазар за плодове, зеленчуци и други стоки.

Поставяне на централния площад в града на Паметник на загиналите през войните крънчани.

Преустройство на сградата на стола за хранене ОУ “ Климент Охридски“ в многофункционална сграда за спорт и игри, пенсионерски клуб и младежки дом.

Специализирани камери с превенция за появи на нерегламентирани сметища.

Обновяване на детските площадки.

Саниране на детската градина в гр. Крън за осигуряване на по-добра топлина за децата.

Пламен Георгиев бе кмет на гр. Крън в периода 2019-2023 г. Днес е кандидат за кмет на града отново от ГЕРБ. За него, за кандидат-кмета Галина Стоянова за кмет на Община Казанлък и листата с кандидати за общински съветници можете да гласувате с № в бюлетините! 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!