СЕДЕМ ДЕЦА ПОЛУЧИХА ЕДНОГОДИШНА СТИПЕНДИЯ ОТ ОБЩИНА КАЗАНЛЪК ЗА ПОСТИГНАТИ ВИСОКИ РЕЗУЛТАТИ

28 Октомври 2021, 15.00 |

В Ритуалната зала на Община Казанлък днес на седем казанлъшки деца, постигнали големи успехи през учебната 2020 - 2021 година бяха връчени грамоти и им бяха отпуснати едногодишни стипендии. Поздравления от името на Кмета Галина Стоянова отправи заместник-кметът Лилия Цонкова, която благодари за постиженията и им пожела да си поставят още по-високи цели, към които смело да се стремят.

За постигнати високи резултати на национални и международни конкурси, олимпиади и състезания Кметът Галина Стоянова и комисия в Община Казанлък отличиха:

Ина Еленкова Овчарова, ученичка в шести клас на НУПИД "Акад. Дечко Узунов", с постижения в област „Изкуство“ (приложно изкуство).

Диан Иванов Драгнев, ученик в пети клас на ОУ "Мати Болгария", с постижения в област „Изкуство“ (литературно творчество).

Грациела Георгиева Кънина, ученичка в четвърти клас на СУ "Екзарх Антим I", с постижения в област „Изкуство“ (пиано).

Фая Вескова Гератлиева, ученичка в шести клас на НУПИД "Акад. Дечко Узунов", с постижения в област „Изкуство“ (литературно творчество).

Белослава Валентинова Иванова, ученичка в осми клас на СУ "Екзарх Антим I", с постижения в област „Изкуство“ (танцово изкуство - балет).

Катрин Петрова Димитрова, ученичка в седми клас на ППМГ "Никола Обрешков", с постижения в област „Изкуство“ (танцово изкуство - балет).

Рая Мирославова Енева, ученичка в четвърти клас на СУ "Екзарх Антим I", с постижения в област „Изкуство“ (литературно творчество).

Ежегодните едногодишни стипендии се отпускат по Общинската програма за закрила на детето, приета с решение на Общински съвет, за да поощрява млади таланти.

Благодарим Ви, деца! Продължавайте да сбъдвате мечтите си!