Среща с представители на държавните институции в Казанлък

27 Ноември 2019, 15.00 |

“Най-важното е, че успяхме да наложим общ оперативен ритъм на работа в предишния мандат, за което Ви благодаря!“, с тези областният управител Гергана Микова се обърна към кмета на Казанлък Галина Стоянова по време на срещата им днес с представители на държавните институции, отговорни за територията на община Казанлък. В рамките на срещата градоначалникът посочи основните приоритети в работата си в новия мандат 2019-2023. Стоянова очерта и главните насоки на проектобюджета за 2020 г. Като най-важна част от своята работа обаче кметът определи възможността хората, които живеят в община Казанлък, да се чувстват добре и получават качествени грижи, услуги и сигурност. Галина Стоянова изрази надеждата си да бъде скъсена дистанцията между всички институции, за да се решават експедитивно и законосъобразно проблемните въпроси, които гражданите поставят на дневен ред.
Всички присъстващи на днешната среща бяха единодушни, че динамичният живот в община Казанлък изисква добро сътрудничество между тях и се обединиха около готовността да продължат добрата комуникация и взаимодействие в името на спокойствието, сигурността и качествения живот на жителите на общината.
В края на срещата кметът Стоянова подари на всеки символния знак на Община Казанлък “като емблема за партньорство и приятелство, хората тук да живеят задружно и да обичат това място“.