Теодора Рабошева: Обичам си селото и ще продължа да работя за Горно Изворово

21 Октомври 2023, 19:00 |
Днес казанлъшкото село Горно Изворово отбеляза своя празник. На площада в селото се събраха хора от близо и далеч, които се хванаха на кръшно българско хоро. Сред тях бе и кандидатът за кмет втори мандат Теодора Рабошева. Тя се хвана на хорото, облечена в народна носия, редом с танцьорите от местния танцов клуб.
“Поздравявам всички жители на любимото ми село Горно Изворово. Желая им здраве, дълголетие и да сме все така задружни и уважаващи се! Обичам си селото. Четири години дадох всичко от себе си, за да подобрявам, според силите и възможностите ми, инфраструктурата в селото. Преасфалтирахме площада, ремонтирахме цялостно покрива на здравната служба и облагородихме всички паркове в с. Горно Изворово. Вярвам, че с подкрепата на съселяните ми, ще продължим напред, защото има още какво да дам на селото ми”, заяви Теодора Рабошева.
????????В следващия мандат тя предвижда:
☑️Изграждане на алеи и осветление към тях в детския парк в централната част на селото.
☑️ Изграждане на стрийт фитнес.
☑️ Анализ на водопроводната мрежа и обслужване на каптажите над селото. Сезиране на отговорните институции за стопанисването им и изграждането на безопасни зони около тях.
☑️ Актуализация на проект за подмяна на водопровода на селото.
☑️Изготвяне на проект за нов електротранспорт, който 2024 г. ще въведе нови автобуси по транспортната мрежа на населените места. Ще се възстановят работническите курсове и намаленията за пенсионери.
☑️Изпълнение на проекта за поставяне на маркировка, знаци и изкуствени неравности на главната улица и центъра на селото.
☑️Изготвяне на проект за подмяна на уличното осветление с енергоспестяващи осветителни тела.
☑️Залесяване на зелените площи в централната част на селото.
☑️Участие на формациите на селото в градските и национални празници.
☑️ Продължение на реконструкцията на сградата на Здравната служба и подготовката й за нова функция, като ще бъде назначено събрание за обсъждане с жителите на селото.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!