Василка Манова (с.Ръжена): Няма да затварям Здравната служба, ще я ремонтирам

19 Октомври 2023, 18:00 |
В деня на Свети Иван Рилски Чудотворец, когато българските лекари празнуват своя професионален празник, кандидатът за кмет на село Ръжена Василка Манова (ГЕРБ) организира безплатно измерване на артериално налягане на ръженци с подкрепата на кандидатите за общински съветници от ГЕРБ Иван Гитев, д-р Мехмед Мехмедов, д-р Белчо Белчев, Тотка Иванова и Елица Димитрова.
???? Пунктът бе разположен пред Здравната служба, като мястото съвсем не беше избрано случайно.
????️”Реших да направим измерването именно пред тази сграда, за да покажа на ръженци, че не само няма да затварям Здравната служба, каквито слухове разпространяват опонентите ми, ами нещо повече - ще й направя вътрешен ремонт, за да работи по-спокойно лекарят ни, както и пациентите да се чувстват по-уютно“, заяви Василка Манова. За пореден път пред нея ръженци констатираха, че нищо не е свършено в селото през последните четири години и е крайно време управлението на селото да го поеме човек като Манова - с хъс за работа, който ще работи със сърце.
????Василка Манова, за разлика от други, има ясна програма за развитие на Ръжена, която се основава на конкретни идеи и визия как точно да бъдат реализирани.
Пред дошлите на пункта за измерване на артериалното налягане, кандидатът за кмет от ГЕРБ само маркира някои от акцентите в Програмата си и покани ръженци на 22.10.2023 г. (неделя) в 12:00 часа в парка на селото, за да разговарят в конкретика, след което да се насладят на ангелогласната родопска певица Росица Пейчева.
7️⃣✔️????️


Купуването и продаването на гласове е престъпление!