Визията ми за развитие на общината включва съвместна работа с гражданите, каза Галина Стоянова, кандидат за кмет на Казанлък на ПП ГЕРБ

27 Септември 2023, 09:00 |

В предстоящата предизборна кампания визията ми за развитието на община Казанлък ще бъде разработена през съвместна работа с обществени съвети във всички сфери, в които работи местната администрация. Това каза пред журналисти Галина Стоянова, кандидат за кмет на община Казанлък от политическа партия ГЕРБ и настоящ кмет на общината.

Аз заставам с лицето си и искам да кажа, че моето участие в тези избори ще бъде заради това, че от тези три мандата като кмет, в които сме се справяли с много трудности, съм разбрала, че човек трябва да натрупа много опит, включително и негативен, за да създаде добър екип и да може да приложи и разработи дългосрочна визия за развитие на една община, отбеляза Стоянова. Смятам, че с екипа, който създадохме, имам възможност да продължа и да разработя започнатото.

Едно от условията, които си поставих с кандидатурата си, ако имам тази възможност, е да направя по-голяма аудиторията на хората, които вземат решения за случващото се в Казанлък, обясни Стоянова. По думите й, когато се даде възможност на определена общност да участва във вземането на едно решение и в неговото изпълнение, тя се чувства много по-отговорна и създава много по-добър продукт. Стоянова подчерта, че по-близката работа с гражданите би била от полза и за двете страни.

Галина Стоянова, която е и водач на листата на ГЕРБ за общински съветници, коментира, че в листата не само има нови лица, а и нова подредба. Участващите, които са с много мандати в Общинския съвет, са на по-задни места в листата. В началото са хора от различни възрасти и професии, които са участвали в обществения живот, имат своя опит и със сигурност ще допринесат за един по-стабилен общински съвет, коментира тя.