За първи път анкета ,,Спортист на годината“ и онлайн

07 Януари 2020, 10:00 |

За първи път Община Казанлък дава възможност на жителите на територията на цялата община да дадат своя вот за предпочитания от тях номиниран състезател, който ще грабне НАГРАДАТА НА ПУБЛИКАТА ЗА СПОРТИСТ НА ГОДИНАТА 2019.

Навръх Ивановден, 7 януари, на сайта на Общината www.kazanlak.bg всеки може да подкрепи своя фаворит, допринесъл за прославата на Града на розите с изключителни спортни постижения през изминалата година и да го направи №1 в ИЗБОРА НА ПУБЛИКАТА ЗА СПОРТИСТ НА 2019.

Онлайн гласуването ще бъде отчитано еднократно до 14 януари, вторник, включително. Спортистът, събрал най-много гласове ще спечели новоучредената, допълнителна награда на публиката за спортни заслуги в Казанлък през изминалата година.

Извън анкетата на казанлъчани, 10–те най-добри спортисти за 2019г., Треньор на годината, Отбор на годината и Спортист при хора с увреждания  ще излъчи 11-членната комисия, определена със Заповед на Кмета на Община Казанлък. Техните имена ще станат ясни по време на официалната церемония „Спортист на годината 2019“, която ще се проведе на 16 януари 2020г.