Зина Трифонова (с. Копринка): Делата ми ще покажат дали съм достойна да бъда Ваш кмет!

22 Октомври 2023, 18:00 |
В неделния октомврийски ден площадът в село Копринка се изпълни с хора, дошли да подкрепят кандидат-кмета на ГЕРБ Зина Трифонова. Тя пък им подари концерт на родопската народна певица Росица Пейчева. Ангелският ѝ глас се изви над селото, а всички дошли се хванаха на голямо хоро, начело на което бе и самата Трифонова, подкрепена от кандидатите за общински съветници от ГЕРБ.
„Избрах да подаря на съселяните си именно този концерт, за да им покажа, че музиката винаги е обединява и на хорото всички сме едно цяло, равни сме, без значение от етнос или религия. Никога не съм делила хората, няма и да го направя. Като кмет само бих направила селото ни да е още по-сплотено, защото само заедно можем да решаваме проблемите на Копринка“, заяви Зина Трифонова.
????Като кандидат за кмет има своя Програма за управление и развитие на селото с хоризонт до 2027 г.
????????В нея Трифонова предвижда:
✔️Подобряване на качеството на междуселищния транспорт чрез промяна на транспортната схема и осигуряване на автобуси за работещите на смени и за учениците - това ще започне още през 2024 г. като Община Казанлък ще закупи 9 бр. нови електробуси, които ще обслужват населените места и с. Копринка. Те ще се стопанисват от Общинското предприятие по транспорт. Икономиите от горива и печалба на частните фирми превозвачи ще осигури възстановяване на работните курсове и намаление на билетите за пенсионери.
✔️Подобряване на инфраструктурата на с. Копринка, чрез изграждане на нови и подмяна на стари тротоарни площи. Създаване на информационни табели на всички улици и домакинства.
✔️Почистване два пъти в годината на речното корито и извършване на ремонт на четирите моста.
✔️Поставяне на банкомат в населеното място.
✔️Изграждане на система за видеонаблюдение, която да обхваща новоизградените детски кътове и възлови места, спирки и магазини.
✔️Асфалтиране на ул.“Искра“, ул.“Дунав“ и ул.“Константин Величков“.
✔️Подобряване на организация на движение по пътищата на възлови кръстовища в населеното място – поставяне на пътни огледала за осигуряване на безопасно движение на места с ограничена видимост, където движението не се регулира по друг начин; на изкуствени неравности по пътя; на пешеходни пътеки и пътни знаци.
✔️Изграждане на отводнителни канали на ул. “Бузлуджа“, ул. “Надежда“, ул. “Васил Левски“, ул. “Иван Вазов“.
✔️Цялостен ремонт на отсечката от първокласния път Казанлък - София до язовир Копринка.
✔️Изграждане на отводняване и асфалтиране.
✔️Изграждане на подходи към частните имоти, занимаващи се с цветни метали, и регулиране на паркирането.
За Зина Трифонова, Галина Стоянова – кандидат за кмет на Община Казанлък, и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ, можете да гласувате с № 7 в бюлетините.
Купуването и продаването на гласове е престъпление.