Детска градина №17 „Славейче“ отваря врати за децата след ремонт

25 Септември 2019, 20:11 |

С обновена база на ДГ №17 „Славейче“ се поздравиха тази вечер деца и педагогически състав, родители и представители на Община Казанлък. Официалното откриване на ремонтираното детско заведение уважи кметът на община Казанлък Галина Стоянова: „Освен в ръцете на добри специалисти, каквито са учителите в детската градина, децата ще бъдат в уютни занимални.“, отбеляза в приветствието си Кметът на Казанлък и пожела на всички здраве, да живеят и да се радват задружно на детството.

В началото на есенния сезон „Славейче“ посреща децата с ремонтиран южен корпус. Със средства от Общинския бюджет в размер на 226 000лв. с ДДС Община Казанлък обнови: покрив, с цялостна топлоизолация, топлоизолирани външни стени на южния корпус, нова дограма, газифициране и подмяна на топлинния източник, мълниезащитна и заземителна инсталация.

Празничната сряда за всички присъстващи на официалното откриване на обновеното детско заведение бе изпълнена с много усмивки, детски смях, думи на благодарност, пожелания за весели игри и подаръци.

Пресцентър на община Казанлък