Кметът и Царица Роза 2019 посрещнаха Мис Китай в Казанлък

03 Септември 2019, 10:47 |

В емблематичния за Казанлък Музей на розата Галина Стоянова приветстваМис Китай 2019 Роузи Джу Син. Царица Роза 2019 Вероника Кънева подари на своята нова приятелка от далечната страна красивия символ на Града на розите, чието име носиМис ВселенаКитай 2018.

Кметът на община Казанлък посрещна китайска бизнес делегация за създаване на нови партньорски контакти. Роузи Син е придружавана от Лили Джанг-генерален стилист наконкурса “Мис Китай”, официален дизайнер на Мис КитайВселена 2019 и представители на бизнеса от Шанхай. Тe бяха силно впечатлени от музейната експозиция, която представя традиционното за региона розопроизводство. Техният подарък за Кмета на Казанлък бе главният изглед от Шанхай от 1928 година, изобразен върху фина коприна.

„Казанлък е прекрасен и хората са много мили!“, сподели Роузи след разходка в парк „Розариум“, прегърната с Царица Роза 2019 Вероника Кънева. „Много е сладка и дружелюбна, прекрасна!“, каза Мис Китай за носителката на короната на Розата в Казанлък. „Тя мечтае да стане модел и аз смятам, че ще успее. Просто трябва да вярва в себе си и да се стреми към това.“. „Тя е много красива млада дама!“, възкликна Вероника Кънева за Роузи Син. Вероника бе силно впечатлена от участията на Роузи в киното, кариерата й като професионален гримьор и модел. Царица Роза 2019 пожела успех на Роузи Син, на която й предстоида представи Китай на световнияфинал на Мис Вселена 2019 във Филипините през декемвритази година.

Мис Китай, от всички титли за красота в България, категорично е изразила желание да се запознае именно с казанлъшката Царица Роза. За краткия си престой у нас делегацията от Китай има срещи с бизнеса в града и ще посети някои от емблематичните за града културно-исторически забележителности като Тракийската гробница, Исторически музей „Искра“ и социализирани гробници в Долината на тракийските царе.

 

 

Пресцентър на община Казанлък