Отлично здраве за всички и успех на фестивала „Здравей, здраве!“

11 Май 2019, 12:08 |

От днес в Казанлък започва здравният фестивал „Здравей, здраве!“, разположен в Дом на културата „Арсенал“. Форума откри началник „Кабинет“ на Кмета Сребра Касева: „Община Казанлък подкрепя всяка една инициатива, която се прави за хората, още повече, че тук има участници от различни възрасти, от най-различни сфери на живота.“, приветства тя организатори, участници и посетители. "Фестивалът набира все повече поддръжници, които искат да бъдат здрави. Това означа, че в тези два дни все повече хора ще могат да дойдат и да научат за здравословния начин на живот, коeто е целта на този фестивал." подчерта Касева и пожела: „Олично здраве за всички и успех на „Здравей, здраве!“.   

За 5-та поредна година казанлъчани, както жителите на повече от 40 български града имат възможност да получат безплатни консултации за начините да живеят по-здравословно от специалисти от цяла България, както в областта на традиционната, така и неконвенционалната медицина. Здравният форум дава информация за съвременни продукти и услуги, в полза на балансиран начин на живот.

В продължение на два дни фестивалът "Здравей, здраве!" ще  даде възможност на казанлъчани да се запознаят със здравословния начин на живот във всички негови аспекти: физическо, емоционално, ментално и духовно здраве и да направят по-добър избор за грижата към себе си и своите близки.

 

Пресцентър на община Казанлък