„Самодиви” на гости в с. Дунавци

14 Октомври 2019, 10:03 |

В неделната вечер пред препълнения салон на НЧ „Светлина-1904” в с. Дунавци кандидатът за общински съветник от гражданската квота на ГЕРБ Таня Иванчева представи кандидатът за кмет на селото – Ганка Богданова, доказала се с работата си за селото в предходния мандат. Двете призоваха населението на селото да гласува с номер 43 в интегралната бюлетина за кмет на община Казанлък - Галина Стоянова, за съветници на ПП ГЕРБ и за кмет на село Дунавци - Ганка Богданова.

Номер 43 - за светло бъдеще на община Казанлък!

Бурни аплодисменти от жителите на Дунавци получиха актьорите от театър „Любомир Кабакчиев”, представили постановката „Самодиви”, която бе подарък за населението от ПП ГЕРБ.

…………………..

Таня Иванчева е завършила „Управление на малки и средни фирми“ в Нов Български университет и има бакалавърска степен по „Бизнес администрация”. В момента работи като туроператор в гр. Казанлък. Владее писменно и говоримо руски и английски езици.

Ганка Богданова е завършила ТМТ „Цвятко Радойнов” - гр. Казанлък, специалност „Студена обработка на металите”. Работила е като конструктор в НИТИ и „Арсенал”АД. Била е главен специалист в кметството на с. Дунавци. Кандидат за кмет на селото за втори мандат.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!